Skui Gård

Juletrær - Utleie - Sommercafé

Skui Gård driver med dyrking av juletrær, sommercafé og forskjellige former for events og utleie. Vi ligger høyt og fritt på Tanumplatået med praktfull utsikt over vestre Bærum og Indre Oslofjord. Vi er ledende i Norge på selvhogst av juletrær.

SOMMERCAFÉEN

IMG_2326 (1024x683).jpg

I sommer åpner vi fast cafédrift i helgene på Skui Gård, og håper med det å skape hygge og og glede både for Skui-folk og andre. Sommercaféen er åpen alle fredager og lørdager 12 - 22, og søndager (og andre helligdager) 12 - 16. Vi åpner fredag 2/6 og har sesongens siste åpningsdag søndag 27/8. Vi spiller hyggelig musikk og vil fra tid til annen ha live-opptredener. Noen ganger vil det være større arrangement, bl a på Sankthansaften 23/6 og Sensommer’n 19/8. Sjekk www.skui.no og Skui Gård på Facebook for å se hva som foregår.

Konseptet er: Ta med deg godt humør, grillmat og brøddeiger, kjæreste, barn, foreldre, naboer, venner og slektninger. Vi holder fyr i bakerovnen og grillen, og har stor «kjøkkenbenk» der du kan tillage maten din. Alt drikke kjøpes i baren til rimelige priser (vi satser på å ha Bærums rimeligste halvliter til enhver tid). Vi har fotballer, volleyballer, frisbee, boccia, badminton osv til utlån, og rundt 80 mål med gressplen å surre rundt på (bare vær forsiktig med juletreplantene våre). Vi håper det blir et herlig sted å tilbringe fine sommerdager/kvelder med mat, drikke, venner, musikk, litt enkel konkurranse, kanskje litt trim, og mange kyss, klemmer, god juging og latter.

 Velkommen til Sommercaféen på Skui: Bortkasta Tid – i det Beste Selskap