Skui Gård

Juletrær - Sommercafe - Utleie

Skui Gård driver med dyrking av juletrær, sommercafé og forskjellige former for events og utleie. Vi ligger høyt og fritt på Tanumplatået med praktfull utsikt over vestre Bærum og Indre Oslofjord. Vi er ledende i Norge på selvhogst av juletrær.


SENSOMMER’N på SKUI 2019

33964956_10160516446920594_8091490254181105664_n.jpg

Så er vi DER igjen.
Lørdagen før skolene begynner.
Dagen det alltid er fint vær, selv om det regner.
Dagen da folk valfarter fra Grünerløkka, Ellingsrud, Bygdøy, Nesodden, Ski, Aurskog, Hurum og Ullensaker for å feste på Skui.
Dagen da hele Skuis befolkning ifører seg sine minst krøllete dresser og reneste forkle-kjoler, og vi tar på deodorant og pusser sko og tenner for å fremstå representativt.
Dagen da Skui er verdens musikalske navle, da alle er venner og alt er enda større, enda bedre og enda hyggeligere enn noen gang før.

Mange glade mennesker i alle aldre og ubegrenset med plass. Festen varer hele dagen, så start rolig med enkle og avslappende sportsaktiviteter, få i deg sunn og næringsrik mat, og øk på utover kvelden med høy musikk og skrål og spetakkel. Festen er gratis, alle er vennlige, alle er velkomne. Vi setter frem telt, stoler og bord (dette kan også medbringes). I tillegg er det stemningsfull stubbesitting rundt bålkurvene. Camping er fullt mulig.

Som alltid på Skui er det gratis adgang, velkommen!
hilsen Mikkel, Syver, Emil, Mattis og Lars

PROGRAM/LINEUP:

KL 15 - 18: OLE & OLAFS SUPERBAND
De som var klin gærne ungdommer for 10-15 år siden har blitt ansvarlige foreldre nå. For første gang har vi full pakke underholdning for egne barn, lånte barn, barnslige voksne, og gamlinger som går i barndommen. Ole og Olaf tilbyr barnlige sanger med trøkk, sangleker, de lager sanger på direkten sammen med oss, kjører kanskje limbo-konkurranse, danselek, med mer. Kort sagt alt som er gøy og skikkelig barnslig.

KL 20 - 20:30 ORAL BEE & MR PIMP-LOTION
Vi har en real headliner i år! Utsolgte konserter over hele Norge, streams som få andre norske rap-artister kan matche, og en strøm med radiosingler - Oral Bee nyter nå en suksess som få ville spådd for bare noen få år siden. Hans første single "Penger" kom ut allerede i år 2000 og førte til at han raskt ble landets mest forhatte rapper med sin pimped out West Coast stil.

Sammen med Big Ice og Mr Pimp-Lotion startet han produksjonsteamet Da Playboy Foundation, som har produsert musikk på over 50 amerikanske rap-utgivelser. I 2004 fikk de gullplate i USA for bidrag på Baby Bash-albumet Tha Smokin Nephew. Gjennom årene har han bygd seg opp en hardcore fanbase ved å holde seg tro til west coast-formelen.

Selvbiografien til Oral Bee, "Livet til en norsk boss," kom ut på Kontur forlag i 2013 og ble kalt «Et spesielt stykke norsk kulturhistorie» av Dagens Næringsliv. Boka ble kjøpt inn av Kulturrådet, og den er nettopp utgitt i paperback. I 2016 var Oral Bee «husrapper» på programmet Verdens Rikeste Land på NRK P3, med en ny låt hver uke. Han står også bak den bunnsolide og populære podcasten Lotion og Smedstad.

Gutta starter presis kl 20, og spiller 35 minutter, så de som somler på vorspiel går glipp av denne helt spesielle attraksjonen.

KL 21:30 - 24: THE CROWDPLEASERS
De prostituerte wannabe-stjernene i The Crowdpleasers har nok en gang sutret seg til en plass på plakaten, og er tilbake med sitt skamløse publikumsfrieri. Som vanlig helt uten substans og kredibilitet lover de et sett preget av karaoke-favoritter, billig staffasje, allsang og fest.. Tom lykke, med andre ord, antagelig en reprise av det som fikk hele Skui Gård til å gå bananas i fjor...


DRIKKE
All drikke må kjøpes i baren (til fornuftige priser). Det er strengt forbudt å ta med enhver form for medbragt drikke inn på området, dette gjelder også alkoholfri drikke, vannflasker, tåteflasker, osv. Det er viktig at alle er 100% lojale, vi risikerer å miste skjenkeretten hvis det oppdages at folk drikker noe som helst medbragt innenfor gjerdet. Medbragt på Sensommer'n er sosialt uakseptabelt, egoistisk og trist.

MAT
I baren får du kjøpt pizza-bunner som du kan legge ditt medbrakte garnityr på og steke i bakerovnen. Vi selger også Pizza Ritratto (porsjonspakkede pizzaer med ost og skinke som du steker selv), Vi har også pølse med lompe, muffins og diverse snacks.

Det er også fullt mulig å ta med egen mat. Grillene er varme!

AVFALL, TOALETTER ETC

Toalettene på Skui er landsens utedoer der man setter seg ned og gjør sitt fornødne. Vi har med vilje bygget dem slik at det ikke skal være mulig å stå og tisse. Menn av ære forventes å tisse på et juletre, og dermed bidra med ypperlig gjødning til sirkulærøkonomien. Urea - CON2H4 er det beste et juletre vet!

Vi har lett synlige områder for avfallssortering, og er veldig glad hvis alle gjør sitt beste for å kaste eget avfall i riktig sekk. Ikke kast avfall på bakken! Tråkk helt spesielt IKKE sneiper og snusposer ned i gressplenen, det er ubegripelig slitsomt å krabbe rundt og plukke dem opp i etterkant! Det er askebegre på alle bord, i tillegg er det satt ut oransje spann der man kan kvitte seg med sneiper og snusposer.