Skui Gård

Juletrær - Utleie - Sommercafé

Skui Gård driver med dyrking av juletrær, sommercafé og forskjellige former for events og utleie. Vi ligger høyt og fritt på Tanumplatået med praktfull utsikt over vestre Bærum og Indre Oslofjord. Vi er ledende i Norge på selvhogst av juletrær.


Velkommen til Sensommer'n 2017, årets store gratisfestival på Skui Gård med enda bedre musikk, mat, drikke og vær enn i fjor, enda mer hygge, lyd og lys, og enda vakrere gjester. Årets artister er Level & Tyson, Society of Poor Academics, Umulium, Labrotter, Rolig Razzia, og DJ Ingebling! MNM Barbeque & Racing Team steker sine legendariske burgere. Baren er åpen fra kl 12 til midnatt. Mer informasjon her http://www.skui.no/gardsblagg/2017/8/12/sensommern-2017  eller Skui Gård på Facebook.

Ellers er Sommercaféen åpen alle fredager og lørdager 12 - 22, og søndager (og andre helligdager) 12 - 16 frem til og med sesongens siste åpningsdag søndag 27/8. Følg Skui Gård på Facebook for å se hva som foregår.

Konseptet er: Ta med deg godt humør, grillmat og brøddeiger, kjæreste, barn, foreldre, naboer, venner og slektninger. Vi holder fyr i bakerovnen og grillen, og har stor «kjøkkenbenk» der du kan tillage maten din. Alt drikke kjøpes i baren til rimelige priser (vi satser på å ha Bærums rimeligste halvliter til enhver tid). Vi har fotballer, volleyballer, frisbee, boccia, badminton osv til utlån, og rundt 80 mål med gressplen å surre rundt på (bare vær forsiktig med juletreplantene våre). Vi håper det blir et herlig sted å tilbringe fine sommerdager/kvelder med mat, drikke, venner, musikk, litt enkel konkurranse, kanskje litt trim, og mange kyss, klemmer, god juging og latter.

 Velkommen til Sommercaféen på Skui: Bortkasta Tid – i det Beste Selskap